< Naslovna stran

Naročite revijo

Letna naročnina za 12 številk je 35,88 €

Za nove naročnike smo pripravili še posebno ugodnost! Podarili vam bomo dvoslojni dežnik, idealen za vstopanje v avtomobil.

Naročnik s z oddajo naročila potrjuje, da so podatki točni, in se strinja ter dovoljuje Večeru Revije, d.o.o., da njegove osebne podatke obdeluje in uporablja samo za analizo naročnikov, za tržne raziskave, za predstavitev svojih izdelkov in storitev in za obveščanje o marketinških akcijah (največ enkrat tedensko), za pošiljanje e-novic in drugega reklamnega gradiva ter jih brez vaše privolitve ne bo posredoval tretjim osebam. Posameznik za obveščanje dovoljuje uporabo različnih komunikacijskih kanalov (npr. telefon, osebna pošta, elektronska pošta, SMS, mobilni telefon in drugo). Posredovane osebne podatke lahko Večer Revije obdeluje vse do preklica privolitve posameznika oziroma do takrat, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v bazi podatkov. Posameznik lahko kadarkoli zahteva, da Večer Revije, d.o.o., trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namene neposrednega trženja. Večer Revije, d.o.o., je dolžan v 15 dneh po prejemu zahteve ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namene neposrednega trženja ter ga v nadaljnjih 5 delovnih dneh o tem tudi pisno obvestiti. Stroške vseh dejanj v zvezi s tem krije Večer Revije, d.o.o. Večer Revije, d.o.o., se zavezuje vaše osebne podatke varovati in skrbno hraniti v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov — ZVOP-1 UPB1 (Uri. št. 94/2007 s spremembami in dopolnitvami). Akcija velja za nove naročnike, katerih gospodinjstvo ni bilo naročeno na Obraze v zadnjem letu, in velja, dokler zaloge ponujenih izdelkov ne poidejo.100 strani izbranih zgodb o izbranih ljudeh

V aprilski številki revije Obrazi vas čaka zanimivo in poglobljeno branje o znanih obrazih, ki jih poznate le po vlogah, odigranih v javnosti. Poleg osebnih intervjujev Obrazi na svojih straneh narekujejo trende v modi, lepoti, zdravju in odnosih.

Obrazi odslej takšni, kot ste jih vajeni

Revija Obrazi izhaja drug četrtek v mesecu. Ne zamudite zanimivega branja za cel mesec zanjo in zanj.

Revijo lahko naročite tudi na dom.

Revija Obrazi je lahko lepo darilo za vaše najbližje.
Že zdaj si zagotovite svoj izvod ...

O reviji

100 strani zanimivega branja o ljudeh in njihovih usodah.
Zgodbe, ki jih ne srečate nikjer drugje.

Format: 230 x 300 mm

Nakup revije

Revijo Obrazi lahko naročite:

po telefonu: (02) 23 53 326

po e-pošti na: narocnina@revija-obrazi.si

ali jo kupite pri svojem prodajalcu časopisov.

Kontakt

Uredništvo: (01) 241 56 20
info@revija-obrazi.si
mateja.spiranec@revija-obrazi.si

Naročnina: (02) 23 53 326
narocnina@revija-obrazi.si

Oglasno trženje: (02) 23 53 301
oglasi@revija-obrazi.si

Cena posamezne revije: 2,99 €    -    Letna naročnina za 12 številk je 35,88 €